Interieuradvies

Op maat

Heerhugowaard – Laan van Broekhorn 75 – by Lilian 17

Persoonlijke service

en advies op maat

Een mooi en goed afgestemd interieur creëren is vaak toch best lastig…

Voor welke materialen kies je? En welke kleuren? En hoe zorg je dat alle interieur onderdelen samen een mooi geheel vormen?
Wij zijn hierin gespecialiseerd. Manon gaat samen met jou kijken naar de mogelijkheden in jouw woning.

Hoe gaan we te werk?
Je maakt een afspraak om langs te komen in de winkel.
Vervolgens gaan we aan de hand van een eventuele plattegrond met elkaar een materiaal- en kleurenplan opstellen.

Indien je mooie materialen hebt gevonden, vragen wij vervolgens staaltjes aan van de uitgekozen materialen, zodat je deze in de desbetreffende ruimte kunt bekijken.
Bovendien zijn deze staaltjes die wij aanvragen bij onze leveranciers ook erg handig om mee te nemen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken of meubels.
De grote (vloer)stalen uit winkel mogen trouwens ook altijd even worden meegenomen. Dit is iets wat we juist adviseren om uiteindelijk de beste keuze te kunnen maken.

Aangezien de keuze in materialen enorm is, zal je wellicht meerdere keren terugkomen in onze winkel om alles te finetunen en zo tot een weloverwogen, definitieve keuze te komen.

Heerhugowaard – Laan van Broekhorn 75 – by Lilian 10

Een betrouwbaar familiebedrijf

Als vader en dochter staan wij samen met ons team met veel plezier klaar voor onze klanten. Met onze kennis en expertise helpen we je graag om van jouw huis een echt thuis te maken!

Door onze jarenlange ervaring in de woning- en projectinrichting weten wij heel goed waar jij naar op zoek bent: fijn en praktisch wonen in een mooi interieur waarbij alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd.

Wij kijken met je mee naar materialen en kleuren. Hoe kunnen we deze het beste combineren om zo een ideaal geheel te creëren.

Als klein familiebedrijf werken wij met korte lijnen. Dit zorgt voor persoonlijke service en hierdoor kunnen we net dat stapje extra doen!

Afspraak inplannen

Ook van jouw huis

je thuis maken?

Plan een afspraak in voor persoonlijk
advies of kom eens langs in onze winkel.