De perfecte vloer

voor jouw huis

De Stoffeerder_Corine Zijerveld Fotografie(c)2021_CZF5115
CMI & De Stoffeerder_Corine Zijerveld Fotografie(c)2021_FCZ8774
PVC

Momenteel is pvc nog steeds een van de populairste soorten vloerbedekking.
PVC is verkrijgbaar in vele dessins en uitvoeringen, veruit het populairst zijn de vloeren met houtmotief.
Maar de betonlook pvc wordt ook veel toegepast. Vooral met een houten keuken gaat dit ideaal samen.

Daarnaast is de visgraat vloer is niet meer weg te denken en populairder dan ooit.
Een visgraat vloer is modern, stijlvol en tijdloos, en past eigenlijk in ieder interieur. Genoeg redenen dus waarom deze vloer zó geliefd is. Het woord visgraat heeft vooral te maken met het motief/ patroon dat wordt gelegd met de (houtlook) stroken. De stroken zijn even lang en even breed en liggen loodrecht op elkaar. Hierdoor ontstaat het typische visgraatmotief.

Bovendien zien en voelen pvc vloeren geheel natuurlijk aan en zijn dan ook bijna niet te onderscheiden van echte houten- of stenen vloeren.

De belangrijkste voordelen van pvc zijn:

 • Natuurlijk uitstraling
 • Duurzaam
 • Stil & comfortabel
 • Goed te combineren met vloerverwarming
 • Eenvoudig te reinigen

TIP: Maak je pvc vloer schoon met een speciale onderhoudsreiniger. Met deze reiniger vul je de krasjes op en houd je de vloer mat en dat is juist het mooie aan een pvc-vloer.

Bekijk projecten
Woninginrichting_DeStoffeerder_Hillegom_080
TAPIJT

Met tapijt kies je voor een stijlvolle zachte vloer. De materialen zijn voelbaar zacht en comfortabel.
Ook kent tapijt vele voordelen:

 • Geluiddempend
 • Verbeterde akoestiek
 • Warmte-isolerend
 • Energiezuinig
 • Sfeervol
 • Decoratief

TIP: Tapijt op een trap zorgt voor geluiddemping. Bovendien is tapijt op een trap erg mooi te combineren met bijvoorbeeld een strakke pvc-vloer. Dit zorgt voor een prachtig resultaat door de mix van materialen.

Bekijk projecten
De Stoffeerder_Corine Zijerveld Fotografie(c)2021_FCZ5138
MARMOLEUM

Marmoleum is de eerste CO2 neutrale vloer ter wereld en daarom niet alleen mooi voor binnen, maar ook goed voor buiten! Dit komt hoofdzakelijk omdat de basis van marmoleum al goed, gezond en duurzaam is.

Marmoleum is een slijtvaste vloerbedekking van enkele millimeters dik. Marmoleum heeft altijd een marmer uiterlijk en is in diverse kleuren verkrijgbaar. Op trappen is deze vloer goed toepasbaar voor een strak uiterlijk.

Een marmoleum vloer is bekend om zijn hoge slijtvastheid. Met dit type vloer kies je voor een topproduct met een lange fabrieksgarantie van 15 jaar.

TIP: Een marmoleum vloer is ook zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Bekijk projecten
Laminaat
LAMINAAT

Laminaat is een kunststof vloer die uit losse panelen bestaat. Laminaat is verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen, met V groef, standaard of extra breed.
Laminaat is ook geschikt voor vloerverwarming, wel dient er dan een geschikte ondervloer onder te komen. Wij denken graag met je mee.

TIP: Mocht je houten kozijnen hebben is het mooier om het laminaat onder de kozijnen door te leggen, zo heb je geen plakplinten nodig. Als dit geen mogelijkheid is zorgen we uiteraard voor een strakke afwerking.

Bekijk projecten
Novilon vinyl vtwonen kiezel 2421
VINYL

Met een vinyl vloer kies je voor een moderne voor een betaalbare prijs. Een vinyl vloer is een kunststof vloerbedekking. Vinyl is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in diverse designs.

Een vinyl vloer is zeer makkelijk te onderhouden. Andere voordelen van vinyl zijn:

 • Geluiddempend
 • Warm & comfortabel
 • Sterk
 • Prijstechnisch interessant

TIP: Gebruik niet te veel water bij het schoonmaken van een vinyl vloer, het overtollige water stroomt er dan tussen of onder.

Bekijk projecten
Parket
PARKET

Een parketvloer geeft je een warme, karakteristieke en natuurlijk uitstraling aan je woning.

Parket is geschikt voor elke ruimte waarin geleefd, geslapen of gewerkt wordt en verkrijgbaar in vele kleuren en maten.
Daarbij zijn er verschillende plank lengtes en breedtes mogelijk. Kom gerust eens langs voor meer informatie over een parketvloer.

TIP: Laat je bij deze soort vloer goed informeren over een ondervloer, de combinatie met vloerverwarming en de juiste afmeting.

Bekijk projecten
Carpet
Karpetten

Een karpet, ook wel vloerkleed genoemd, verrijkt tegenwoordig iedere ruimte in huis. Of het nu gaat om de woonkamer, eetkamer of kleur toevoegt aan de kinderkamer. Alle vloerkleden kunnen we op maat laten maken en er is een ruime keuze aan tapijt.

Belangrijk is het goed bepalen van de grote van het vloerkleed (zie tip). Daarnaast zijn er verschillende manier om een vloerkleed af te werken.

 • festonneren (omboorden van het tapijt met garen)
 • banderen (band wordt zichtbaar gestikt aan de
  bovenzijde)
 • blind banderen (band wordt vanaf onderaf gestikt
  hierdoor is er geen stiknaad zichtbaar)

Wil je een ruimte in je woning gaan verrijken met een vloerkleed? Maak een afspraak, wij kijken graag met je mee naar een prachtig, passend vloerkleed.

TIP: Om de maat de maat van je vloerkleed te bepalen. Leg een aantal kranten open op de plek waar het vloerkleed moet komen.
Zo krijg je snel een beeld van de juiste maat.

Bekijk projecten
De Stoffeerder_Corine Zijerveld Fotografie(c)2021_FCZ6165
STIJLPLINTEN

Plinten zijn de finishing touch en onmisbaar bij het afwerken van de vloer. Plinten beschermen het laagste gedeelte van de wand, bijvoorbeeld wanneer je stofzuigt of dweilt. Bovendien geven mooie plinten je interieur een exclusieve uitstraling. Plinten geven een extra accent aan de stijl van je woning.

Wij hebben een breed assortiment in diverse stijlen en materialen. Zo is er altijd wel een plint die past bij de uitgekozen vloer en jouw woonstijl.
Populair blijft de stijlplint wit afgelakt 12cm hoog met een 12mm dikte.

TIP: Kijk voor het het bepalen van de hoogte van plinten naar de hoogte van je plafond en de grootte van je woonkamer.

Bekijk projecten

Ook van jouw huis

je thuis maken?

Plan een afspraak in voor persoonlijk
advies of kom eens langs in onze winkel.