Maak kennis met

De stoffeerder

Neem contact op
Over-de-stoffeerder

Manon van der schrier

Mijn naam is Manon van der Schrier. Interieur is echt mijn passie! Sinds 2015 ben ik mijn droom achternagegaan: het openen van een woonwinkel.

Deze winkel draai ik samen met mijn vader Herman. We voorzien niet alleen de woningen van de stoffering, maar wij doen net een stapje extra voor onze klanten.
Zo komen wij bijvoorbeeld indien gewenst bij je thuis langs voor materiaal- en kleuradvies. Op deze manier krijgen we een nog betere indruk van de ruimte(s) en kunnen we het advies daar helemaal op aanpassen.
Daarnaast werken wij met een stalen service, zodat je deze in de desbetreffende ruimte kunt bekijken.
Bovendien zijn deze staaltjes, die wij opvragen bij onze leveranciers, ook heel handig om mee te nemen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken of meubels.
En dat maakt dat je bij ons aan het juiste adres bent voor je stoffering.

Een fijne sfeer, een praktisch interieur en vooral persoonlijkheid is waar ik voor sta. Ik denk dat je huis een verlengde van je persoonlijkheid moet zijn. Dan voel je je thuis en dat draagt bij aan je geluk. Het samen stellen van kleuren en materialen dat is wat ik doe. Het zo goed mogelijk adviseren is een van mijn sterkste kanten.

Herman van der schrier

Mijn naam is Herman van der Schrier. Praktisch denken daar hou ik van! Ik zie geen problemen, maar uitdagingen en denk in oplossingen!

Met meer dan 25 jaar ervaring in de woninginrichting en projectinrichting heb ik al heel wat opties en mogelijkheden voorbij zien komen. Dat resulteert in heel veel mooie eindresultaten. Het product moet naast mooi ook vooral praktisch zijn.

Wat bij mij voorop staat is het geluk en gemak van de eindgebruiker!

Ook van jouw huis

je thuis maken?

Plan een afspraak in voor persoonlijk
advies of kom eens langs in onze winkel.